En bra och dålig dag!

Dagen började riktigt bra. Jag fick ok av både läkare och försäkringskassan att jag får åka utomlands. Jag är rejält uttråkad här hemma. Det har nu gått över 2 veckor sen jag opererade mig. Det går overkligt bra med foten. Jag är sjukskriven tom 27/1 men jag tänker börja jobba 14/1. Jag kan lika bra halta runt till kunderna som här hemma. Längtar redan tillbaka till mina underbara kunder och kollegor.

Jag har idag bokat en 10 dagars resa till min familj i Israel. Varför inte kurera foten i värme istället. Jag kommer leva på jordgubbar i 10 dagar. Det är jordgubbssäsong där nu 🙂 lycka!!!

Jag har redan packat klart 🙂

20121228-205151.jpg

Ja så dagen började bra! Tills jag trodde att mina skor nu äntligen skulle passa på min opererade fot…

Jag tog bort mina stygn igår. Det såg riktigt bra ut kan jag säga. När detta är över kommer mitt ärr knappt synas. Ringde faktiskt upp läkaren idag och tackade för ett fantastisk jobb. Han blev riktig glad 🙂 Iallafall så lindade sköterskan om foten så den blev betydligt mindre. Jag var 100 på att jag skulle kunna ha mina vanliga skor nu istället för den där jäkla sandalen som jag avskyr!!!

20121228-210053.jpg

20121228-210101.jpg

Så här får jag gå omkring. Blääää säger jag bara. Ja ni som följt mig på bloggen vet att jag älskar skor. Speciellt högklackat. Jag halta ner till olika skoaffärer och försöker prova skor men det bara gick inte. Det gjorde ont som bara den. Jag har inget tålamod och idag kom det över mig vad jag gjort. Jag kommer inte kunna ha snygga skor på länge. Många månader. Jag kommer på mig själv att tårarna börjar rinna och jag drar så fort jag kunde hem. Jag var så ledsen. Jag vet att jag har gjort det rätta och jag vet att jag kommer vara överlycklig att jag kan gå i högklackat i sommar utan att ha ont. Men idag bara slog det mig. Så fort jag kom hem hämta jag nagellack och måla tånaglarna 🙂 Man måste ju muntra upp sig själv.

20121228-210936.jpg

Fint va 🙂 Ja inte bara det med foten gjorde mig ledsen. Jag saknar min kille så det gör ont. Om 3 veckor imorgon kommer han hem. Det gör verkligen ont i mig så mycket jag saknar honom. Men jag är glad för hans skull att han får göra sin äventyrsresa. Han har verkligen längtat. När han kommer hem igen så kan han ge allt av sig själv till mig och det ser jag fram emot.

Men bara tanken att i övermorgon ska jag få gossa med dessa gullungar gör mig varm i hela kroppen.

20121228-211340.jpg

20121228-211439.jpg

Nu är jag trött så jag dör. Jag har slutat med värktabletterna vilket gör att jag inte kan sova på nätterna. Jag förstår nu dom som blir beroende av tabletter av olika slag. Jag har ätit Tradolan och Alvedon. Det är morfinliknande tabletter. Man sover så jäkla bra på dom. Nu känns det som foten brinner på natten och jag kan inte sova. Jag ska försöka låta bli tabletterna inatt igen. Vi får se hur det går. Hoppas för jag vill verkligen inte ta dom mer.

Sov gott alla fina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *