Exuviance

Jag använder ett märke som heter Exuviance till mitt ansikte. Jag är mycket mån om att använda bra produkter för hyn. Jag har ganska torr hy och har verkligen fastnat för detta märke. Den är även lite läkande om man tex  har bränt hyn på en solsemester.

Lite info:

Exuviance utvecklas av det amerikanska företaget Neostrata. Det är ett medicinskt-dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården.
Ägarna till företaget Dr. Eugene Van Scott och Dr. Ruey Yu, bägge professorer i dermatologi , uppfann Alpha-Hydroxy-Acid teknologin (AHA) för 25 år sedan och har mer än 80 världspatent på sina produkter. Många stora kosmetikföretag “hyr” företagets AHA-patent, bl.a. L’Oreal, Avon och Estee Lauder.

I och med produktlinjen Exuviance, lanserar Neostrata en helt ny generation av AHA. Den innehåller PHA, Poly-Hydroxy-Acids (Polyhydroxysyra-G4), som passar alla hudtyper, även känslig hud. PHA finns bara i Exuviance produkter.

Dessa produkter står i mitt badrumsskåp.

Här kan ni få lite info om dessa produkter som jag använder:

Beskrivning: Kliniskt utvecklad rengöringscreme med en unik polyhydroxisyra. Används för att varsamt avlägsna spår av makeup samt smuts och fett från huden. Gör din hud ren, mjuk och len. Är förpackad i en frostad plastflaska med pump för att underlätta dosering.

Egenskaper: En mild rengöringscreme för känsliga hudtyper.

Pris ca 299:-

Beskrivning: Ansiktsvatten för känslig hud. Huden baddas med en blandning växtämnen från aloe, gurka, kamomill och altearot samtidigt som orenheter varsamt försvinner. Den fuktgivande formulan motverkar fnasig hud, återställer fuktbalansen och neutraliserar huden samtidigt som huden förbereds för en fuktcreme.

Egenskaper: En kliniskt utvecklad, alkoholfri toner för känsliga hudtyper.

Pris ca 299:-

Beskrivning: En kraftfullt sammandragande, fuktgivande, antioxiderande och anti-åldrande produkt förstärkt med tekniskt avancerade ingredienser såsom glukonoheptonolakton, för att förbättra hudens klarhet och lenhet samt för att ge en sund och strålande hud.

Egenskaper: Sammansättningen innehåller en blandning av polyhydroxisyror som innehåller fler hydroxigrupper och därför binder vatten bättre. Återfuktar huden och har anti-åldrande och hudvårdande effekt.

Pris ca 349:-

För vem? Passar alla hudtyper och åldrar.

Egenskaper: Ett oslagbart serum som ger en intensiv anti-åldrande behandling för stressad hy samt verkar hudförbättrande på alla hudtyper. Förbättrar de synliga tecknen på åldrande genom att jämna ut hudens struktur, ta bort fina linjer och rynkor samt jämna ut ojämn hudpigmentering. Detta anti-åldrande serum har bevisade fördelar inom hudföryngring, bekämpning av fria radikaler samt intensiv fuktgivning. En kraftfull blandning av polyhydroxisyror (inklusive laktobionisk syra), provitamin A, C och E, havsväxter samt extrakt från grapefrukt samverkar för att minska de synliga tecknen på åldrande. Skyddar huden från påverkan från miljön med superantioxidanter samtidigt som hudtonen förbättras och blir klarare. Reducerar de synliga tecknen på åldrande genom att minska rynkor, göra hudens struktur finare och tillföra fukt. Formulan är oljefri, utvecklad av dermatologer och sammansatt med ett exklusivt amfotert system för mildare pH-värde. Dessutom förbättras hudens klarhet med 216% inom loppet av några veckor! Du får en slät, jämn och fast hud med en klar ton och en fräsch lyster.

Pris ca 599:-

Beskrivning:  Denna avancerade anti-aging creme innehåller 8% glukonolakton och 4% laktobionisk syra, båda patenterade polihydroxisyror (PHA) med egenskaper som fördröjer hudens åldrande samt även fungerar antioxiderande och återfuktande. Cremen gör att hud som skadats av solen känns och ger intrycket av att vara lenare, sundare, yngre och mer strålande. Upprepad användning kan bidra till att minska förekomsten av fina linjer och rynkor samt främja en jämnare hudton. Cremens unika kombination av PHA:er gör att den får alla AHA:cremens fördelar, samtidigt som den är mild mot huden och är lämplig för alla hudtyper. Denna ultramjukgörande creme kan användas såväl dag- som nattetid och ger långvarig återfuktning.

Egenskaper: Den unika kombination av PHA:er och mjukgörande och hudvårdande ämnen i denna creme gör att torr hud blir mjuk samtidigt som den får skydd. Andra fördelar med denna creme är att synliga tecken på åldrande, som fina linjer, rynkor och pigmentförändringar, förbättras.

Pris ca 499:-

För vem? Passar alla hudtyper.

Egenskaper: Upplev ljusare och mer ungdomliga ögon med revolutionerande Brightening Bionic Eye Creme. Ögoncremen verkar effektivt på mörka ringar under ögonen, fina linjer och rynkor samt svullnader.

Pro-vitamin A och kraftfulla Polyhydroxy-syror (PHA) med antiage-effekt minskar uppkomsten av “kråkfötter” och rynkor kring ögonen, Gurkextrakt lugnar och minskar uppkomsten av svullna ögon.

Pris ca 499:-

 

Jag har använt Exuviance i ca 2,5 år och jag har provat andra produkter emellan men återgår alltid till dessa fantastiska produker. Jag har aldrig problem med min hy när jag använder Exuviance.

För er som vill prova dessa produkter så har jag några salonger som jag kan länka till. Dessa salonger kan jag verkligen rekommendera. Kanon duktiga tjejer 🙂

Stockholm:

Stockholm Strand  (Nina, Maria och Spring)

Malmö:

Harmoni Hudvård  (Felicia, Thuli)

Uppsala:

Cura (Anna)

Jag kan varmt rekommendera att ni provar Exuviance!!!!!

Varm kram till er alla 🙂

 

3 thoughts on “Exuviance

  1. Heej! Va kul att du använder exuviance! Dom är såå bra! Jobbar ju med dom på kliniken! Har även Neostratas produkter som är i en klass för sig! Du måste prova!!! Dom är mer aktiva än exuviance och ger otroliga resultat på allt från acne, rosacea, solskador och rynkor mm.
    Kom förbi kliniken nån dag när du är i krokarna, ligger på drottningg. 33! 🙂 pusss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *