Framsteg

Det har nu gått 8 dagar sen jag opererades. Det går verkligen framåt. Jag har inte tagit smärtstillande på 8 timmar nu vilket jag inte gjort tidigare. Som jag känner nu kan jag förhoppningsvis vänta tills jag går och lägger mig. Jag har en stödsko om jag behöver ut. Idag äntligen tog jag mig i kragen och gick ut. Med lite hjälp av kryckorna så gick det super. Jag gick ner en liten vända på stan och sen mötte jag upp min bästa vän Jenny. Så mysigt!!! Saknat henne massor. Det var ju en hel vecka sen senast 😉 Vi möttes på Vapiano.

20121221-171903.jpg

Så mumsigt. Det var så skönt att komma ut bland folk. Jag har ju legat här hemma i över en vecka nu. Klart man får lite panik.

Värktabletterna jag äter är ju extremt starka så dom vill jag verkligen sluta med. Biverkningar som jag fått är att jag darrar/skakar en del. Speciellt fingrarna. Jag blir extremt trött, svårt att gå på toa he he, extremt jobbigt att vara intim 😉

Nå ja. Nu har min älskling åkt till Filippinerna. Han landade i dag efter ett helt dygn på resande fot. Han kommer hem först om en månad. Fy vad jag längtar efter honom. Vi kommer messa varje dag så det känns skönt. Jag tycker man ska unna varandra att få göra egna saker i ett förhållande. Det förstärker väldigt mycket. Det är bara nyttigt att få längta lite.

Nu är jag helt slut efter timmarna ute så nu blir det vila.

Kramis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *