Glossybox

Jag prenumererar på Glossybox. Jag har fått min 4:e box nu. Jag blev riktigt besviken faktiskt. Tyvärr har jag bara fått dåliga boxar. Nu vet jag att dom skickar prover för att man ska testa och se om man vill fortsätta med produkten. Jag har då fått produkter som inte stämmer överens alls med min profil. Tex så har jag fått volympulver till mitt lockiga hår. Har aldrig hört nån som har lockigt hår som vill ha ännu mer volym.

Jag mailade Glossybox mitt missnöje och hoppades på ett bra gensvar. Svaret jag fick var att jag alltid kan ge min box till en vän men att dom självklart tyckte det var tråkigt. Skrev då tillbaka att det är det enda jag gjort, är det inte meningen att jag ska få prova produkterna själv!! Jag skrev även att det borde väl vara meningen att man har en profil för att man ska få produkter som stämmer överens med profilen.

Fick tillbaka att dom ska skärpa sig och bli bättre på att följa sina kunders profiler och hoppas att min box blir bättre nästa gång.

Idag kom detta hem till mig 🙂

20120510-181221.jpg

En jättehärlig handkräm. Jag blev så himla glad. Mailade direkt till dom och tackade så himla himla mycket. Detta kallar jag service!!!!!

Tack Glossybox!!!!! Jag kommer absolut fortsätta att prenumerera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *