Hempz Couture

Jag har handlat hem lite produkter från företaget jag jobbar för. Dessa produkter har jag alltid hemma. Jag säljer ett märke som heter Hempz Couture. Det är en megalyxig serie som innehåller ekologisk hampafröolja, den är fri från parabener och sulfater, den är glutenfri och 100% vegan och hela serien har UV-skydd och värmeskydd för styling.

Vi säljer i serien 5 olika bodylotion. Dom är ljuvliga. Går in i huden direkt. Dom Innehåller även Aloe Vera, ginseng, shea smör, A, C och E vitamin. Det finns 5 dofter som är följande:

Banan, Jasmin
Gurka
Granatäpple
Vanilj, Plommon
Citrus Blossom

Jag beställde hem dessa godingar

20120511-091433.jpg

Doftar sommar mmmmm

Jag beställde även Hempz Couture mosturizing shampo och conditioner

20120511-091551.jpg

Det jag gillar med dessa produkter är att dom är så enormt krämiga. Man får ett riktigt mjukt och glansigt resultat.

Ni kan gå in och läsa om hela serien HÄR

Nånting jag alltid har hemma är Tints of Nature hårfärg. Jag går alltid till vår Tekniker Eva och fixar mitt hår och det är inte alltid lätt att få ihop en tid. Så då färgar jag hemma. Detta är en färg och inte toning. Den är fri från ammoniak, resorcinol och parabener. Den innehåller ekologiskt certifierade ingredienser som skyddar och vårdar håret medan det färgas. Täcker även 100% grått hår och ger en fantastisk glans. Självklart är den inte testad på djur.

20120511-092502.jpg

Ni kan läsa om produkten HÄR

Sen ett måste i badrummet är Artego Dream Repair Mask. En inpackning som reparerar och återuppbygger skadat hår. Den är enormt vårdande. Den innehåller bl a keratin, sericin, jojoba och avokado. Denna produkt kan jag inte leva utan!!! Den är magisk!!!

20120511-092811.jpg

Mer info om Artego har ni HÄR

Om ni är intresserade av någon av dessa produkter så kan ni antingen skriva i kommentarfältet eller maila mig på malin@moduline.se så ska jag hjälpa er att hänvisa till en salong närmast er som säljer dessa produkter.

Ha en skön fredag alla fina bloggläsare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *