I ditt huvud

Ikväll har jag varit på en mycket annorlunda föreställning. I ditt huvud med Henrik Fexeus. Jag faktiskt väldigt imponerad av denna man. Hade inte hört talas om honom så jag gick dit utan några som helst förväntningar. Han var enormt intellegent och rolig. Det här med beteendevetenskap och läsa tankar är så himla häftigt.

Här kan ni läsa lite om denna föreställning. Jag får inte berätta om vad som hände utan den måste upplevas själv.

Sveriges främste tankeläsare Henrik Fexeus är tillbaka! I föreställningen I DITT HUVUD tar han med dig på en svindlande resa i det mest privata: dina egna tankar.

Genom en halsbrytande blandning av psykologisk manipulation, rent tjuvspel och en stor portion humor skapar Henrik en värld där inget är vad det ser ut att vara. Han är charmig, men vågar du lita på honom?

Henrik har gjort sig känd för att med knivskarp precision kunna ta reda på vad som rör sig i huvudet på andra och nu tar han sin mentala manipulation till nya höjder. Han får plötsligt publiken att läsa varandras tankar, för att i nästa stund inte kunna motstå Henriks manipulationer hur de än försöker. Henriks unika stil som underhållare I DITT HUVUD gör det till en upplevelse olikt allt annat.

Gå på denna show om ni har möjlighet!!!!

Denna helg har jag enbart kurerat mig. Inte gjort annat än legat i soffan och kollat film. Precis vad jag behövde!!!! Ibland måste man lyssna på sin kropp och göra som den säger. Jag räknar nu ner till min välbehövliga semester. Tänk snart sitter man på ett plan till NY.

Imorse överraskade jag min kille med nybakade Vaniljscones med creamcheese och jordgubbssylt. Det var mycket uppskattat 🙂

Första gången jag bakade scones. Mycket gott var det 🙂

Vill ni har recept så lägger jag gärna upp det.

Imorgon bär det av till Visby för 3 dagars jobb.

Sov gott alla lovelies

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *