In Israel

Förlåt för dåligt bloggande. Har packat och rest till Israel. Äntligen är jag här!!! Det blev verkligen en spontan resa hit. Efter att jag hade fått godkänt av både läkare och F-kassan att få åka till familjen i Israel i fredags så bokade jag direkt. Fick tag på en superbillig biljett på Norweigan. Norweigan har för övrigt direktflyg hit. 10 dagar i varma Israel och familj omkring mig är precis vad jag behöver. Jag började bli rejält rastlös och uttråkad hemma. Alla vänner är borta och min kille är i Filippinerna i nästan 3 v till.

Det blev en sömnlös natt natten till igår. Jag vågade inte ta smärtstillande ifall att jag inte skulle vakna till alarmet. Jag satte klockan på 4. Planet skulle gå kl 7. Jag sov mellan 21.30 och 23.30 sen började smärtan komma. Nu är det inte såret som gör ont utan nu är det alla nerver som är på väg tillbaka. Så lilltån pulserade som tusan. Aaaaj. Så jag låg och messa med min kille lite och så kunde jag inte sova mer.

Väl på planet sov jag i 3 timmar tack o lov. Min yngste bror Arnon kom och hämta mig på flygplatsen. Sen drog vi och åt hamburgare. Det var så härligt att mötas av sol och värme. Myyyys.

20121231-101856.jpg

Utsikt från lägenheten. Min svägerskas pappa Benny kom med färska jordgubbar på kvällen. Ljuvligt goda!!!

20121231-102012.jpg

Sen blev det pizza och godis. Herregud jag kommer bli fet här ha ha ha. Precis vad jag behöver. Gå upp i vikt. Ärligt. Jag har inte rört mig på 2 v vilket betyder att jag inte ätit så mycket, så jag har faktiskt gått ner en del i vikt.

20121231-102202.jpg

Lilla Lihi är så himla söt. Hon klädde upp sig i sin prinsessklänning och dansade hela kvällen. Hon är så söt så man vill äta upp henne!!!

20121231-102321.jpg

Jag somna runt kl 22 på kvällen. Jag vaknar sedan kl 9.30 på förmiddagen. Herregud!!! Jag har sovit nästan 12 timmar. Behövdes efter natten innan. Nu ska jag äta frukost sen kommer min syrra över och hämtar mig. Vi ska gå ut och promenera lite i solen. Mys.

Då vill jag bara önska er alla ett stort Gott Nytt År!!!!!

MinePick är en webbsida för dig som spelar Minecraft.

1 thought on “In Israel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *