Längtar till vårens kläder

Just nu när jag ligger här med foten högt och inte känner mig så himla vacker så drömmer jag om härliga klänningar och skor som jag vill ha i vår. Tänkte dela med mig lite av mina drömmar 🙂

Denna klänning från John Zack tycker jag är toksöt.

Snygg festklänning från Forever 21

Vårig klänning från Guess

Snygga byxor från Guess

Ursnygg väska från River Island

Även denna goding är från River Island

Eftersom jag inte kan gå i klackar nu så kollar jag på fina flats istället. Dessa snyggingar är från Valentino

Dessa är med från Valentino

Åh vad jag längtar till våren nu. Bara få klä sig i söta klänningar och fina skor. I april-maj räknar jag med att vara helt återställd i foten.

Angående min rädsla för hur smärtan skulle vara efter operationen. Jag är riktigt chockad över hur bra det går. Läkaren sa att jag kommer ha väldigt ont efter operation. Jag har även läst på flera bloggar om tjejer som gjort samma operation som mig som har haft det riktigt tufft med en rejäl smärta. Dom har fått sitta på stol och duscha tex. Inte kunnat gå på hälen mm. Jag kan gå på hälen vilket är så jäkla skönt. Jag stod upp och duscha. Visst mitt högra ben fick ta all tyngd men ändå. Jag äter smärtstillande som tar bort det mesta så jag lider verkligen inte. Efter ca 6 timmar börjar foten pulsera men då tar jag lite tabletter så går det över direkt. Jag börjar redan minska på dom så jag tror jag har haft riktig tur med bra läkare som gjort ett toppen jobb. Jag är dock trött konstant men det fattar jag är värktabletterna.

Det blir fortsatt mycket vila för mig. Jag behöver det känner jag. Vilken lycka det var att duscha idag. Vad pigg jag blev. Skööönt.

Nu ska jag kolla lite film.

Ha så gott så länge.

Kram på er

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *