Life goes on…

Det har nu gått 8,5 sen det tog slut. Fy fan rent ut sagt. Det är tufft måste jag säga. Rent känslomässigt är det ett enda virrvarr. Att sedan hitta en lägenhet i Stockholm är bland det vidrigaste jag varit med om. Jag bor fortfarande hemma tillsammans med mitt ex men jag måste säga att det går väldigt väldigt bra. Vi är väldigt bra vänner och det hjälper enormt mycket.

Jag har blivit mycket starkare den senaste tiden. Går upp och ner men jag orkar med allt nu. Det gjorde jag inte förut. Jag har börjat gå till en Psykolog en gång i veckan. Jäklar vad skönt det är att prata med en utomstående som dessutom kan vända på mina negativa tankar till positivt. Varje gång jag går ut därifrån känns det så himla bra. Att jag fixar verkligen detta. Nu är det dags för ME TIME. Jag får uppgifter till nästa gång jag ska komma dit. Jag ska ha något planerat att se fram emot. Det har jag!!!!

rom_ny__b475m

 

rome-22711284

 

Jag ska till Rom!!!! 15/4 bär det av till Rom tillsammans med min kollega Eva och mina kunder. Jag längtar så sjukt mycket. Vi ska åka på en Artego/nöjes resa. Vi ska besöka Artego fabriken och tillbringa några timmar med tekniker där. Vi kommer ha en dag att shoppa och göra massa seigtseeing.

Artego-logo-F3CCEB3C9A-seeklogo.com

 

artego product image

 

Jag längtar så himla mycket!!!! Låt tiden gå snabbt nu.

Inte nog med det!!! Jag är inbokad på en Uppsättningskurs med inriktning Flätor. Åh vad jag längtar dit med. Jag älskar ju att fläta och fixa. Nu äntligen ska jag bli mycket bättre på detta.

frontpage-flip

 

fiskben

 

waterfall_vattenfall_bal2013

 

waterfall-braid-cabelos-01-540x447_large

 

Det är något jag har att se fram emot just nu.

Livet måste gå vidare och jag hoppas kärleken nångång kommer till mig. Om det inte blir Pierre i framtiden så hoppas jag att jag kommer bli lycklig en dag. Önska bara jag var gjord av pengar så hade boendesituationen blivit lättare.

Kram på er.

1 thought on “Life goes on…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *