Lyx vs Budget

Jag har stort sett alltid köpt dyra ansiktskrämer, smink och foundations. På något kostigt sätt så tar alltid allt slut samtidigt. Rätt frustrerande när man har valt att köpa dyrt. Varför måste jag promt köpa dyra produkter? Är det en känsla av lyx? Är det för att man tror att självklart är det bättre?

Jag använder idag Chanel Vitalumiére foundation som ger mycket fukt och har SPF 15. Tycker det är viktigt att det är solskydd i. Jag tycker absolut det är en jättebra foundation. MEN den kostar 439:-

Så blev jag rekommenderad av min kollega Jenny att prova Maybellines foundation som heter FIT ME. Pris 129:-!!!!!!!! Tänkte direkt, hur bra är denna då?? Ser att den har SPF 18. Grymt anser jag, så den fick följa med hem. Köpte även ett tillhörande puder som kostar 119:-. Dom har gjort det väldigt smart och satt exakt samma nr på foundation och puder.

Jag har nu testat den nya billiga foundation. Så vad tycker jag?

Jag tycker att Maybelline FIT ME foundation är BÄTTRE!!!!! Den gick lättare in i huden. Den täcker perfekt utan att se sminkad ut. Ger mycket fukt och har högre SPF än Chanels foudation. Pudret var kanon till. Kan varm rekommendera denna foundation.

När jag ändå var på G att testa billigare produkter så kollade jag även på en Eye make-up remover. Jag använder alltid Chanel Démaquillant Yeux Intense Eye make-up remover. Kostar ca 300:-. Tycker den är jättebra. Hade lite panik för den var helt slut så jag nappa tag i Isa Dora Eye make-up remover för 65:-. Dom hade inte Chanel i den butiken så jag chansa och prova en billigare variant.

Så vad tycker jag nu om denna billigare Eye make-up removern? Jag tycker att den är precis lika bra!!!!

Tänk vad pengar man kan spara bara man vågar prova.

När det gäller skor och väskor så är jag väldigt mycket mer kräsen. Där känner jag att det ska vara kvalitet för lång hållbarhet. Det är det som är så bra tycker jag att man kan kombinera dyrt och billigt.

Vågar ni prova?

Ha en trevlig kväll alla fina där ute 🙂

 

2 thoughts on “Lyx vs Budget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *