I Love New York

Jag har ju hintat lite att jag har en kommande resa framför mig 😉 Japp jag ska åka till mitt underbara New York. Hela 10 dagar!!!!! Det är jag och min bästa reskompis Marina som ska sätta klackarna på New Yorks gator. Det är min 5:e resa dit och min 3:e med Marina. Det finns ingen annan jag kan tänka mig göra denna resa med. Vi har så galet roligt tillsammans på våra resor. Ingen kan shoppa som oss 😉

New York har blivit en stad för mig som jag alltid vill tillbaka till. Jag skulle kanske tom kunna flytta dit nån dag. Det är pulsen, modet, farten, taxibilarna, caféerna och massa mer som gör en sååå lycklig när jag är där.

Denna gång ska vi försöka att göra mer seightseeing he he. Vi ska inte gå bananas på shopping som vi alltid gör. Vi får försöka iallafall 😉 Nåt som vi har plannerat är följande:

och massa mer!!!!!!!

Här äter vi på The Standard grill. Vi mumsar i oss den berömda chokladmoussen som man äter med slickepott. Galet gott!!!!!

Vi bodde på Roosevelt hotel sist. Riktigt lyxigt 🙂

Som jag längtar!!!!! Vill bara åka nu. Jag lovar att försöka blogga varje dag när jag är där för självklart vill jag dela med mig av denna resa.

Har ni några tips att dela med er så vore det jättekul 🙂

Ha en underbar fredag alla lovelies 🙂

 

2 thoughts on “I Love New York

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *