Paj med rabarber och hallon

Innan gräddning

20120707-090623.jpg

Det här behöver du till smuldegen:
250 gram smör
2 dl strösocker
3 dl vetemjöl
3 dl havregryn
1 msk vaniljsocker

200 gram hallon ( frysta går bra )
300 gram rabarber
1 msk potatismjöl
1 dl stösocker

Gör så här :
Ställ ugnen på 200 grader,
Rör ihop alla ingredienser till smuldegen.
Smörj en pajform och skala,tvättta och skiva upp rabarberna och fördela dem i en smord form,
varva rabarber och hallon. Pudra över potatismjöl, och socker. Fördela över smuldegen och grädda pajen i cirka 30- 40 minuter
i mitten på ugnen eller tills pajen fått en fin färg.

20120707-090045.jpg

Efter gräddning, servera varm eller ljummen med massor av vaniljvisp.

20120707-090223.jpg

Ja hon har gjort det igen. Jenny är grym på att baka 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.