Shellac

Jag har varit och fixat mina naglar på Salong Nordh Sthlm. Jag var nyfiken på att göra mina naglar med Shallac. Shellac gelélack är en glansig mix av nagellack och nagelgelé, vilket gör att lackningen har en betydligt längre hållbarhet än vanligt nagellack. Shellac appliceras på den naturliga nageln (ingen förlängning), och det passar dig som vill ha naturligt snygga och starka naglar. Lacket förstör inte de naturliga naglarna utan de växer sig bara starkare med lacket, perfekt för tunna och sköra naglar, eller om man vill låta naglarna växa ut. Många kunder uppskattar Shellac för att man slipper lacka naglar och tånaglar på länge, det ser tunt och naturligt ut, det har en permanent glans, det förstärker, ingen torktid behövs utan lacket är helt torrt när behandlingen är klar, det går att lösa upp med aceton. En jättegullig tjej som heter Linn Lindgren gjorde mina naglar. Supernöjd!!!

Finns massa fina färger.

Jag valde en fin naturlig rosa färg. Efter det fick jag mina armar vaxade av en supernogrann tjej som heter Veronica Nylen. Hon är även frisör för den som är sugen på att klippa eller färga håret 🙂

I söndags hade jag och min kille en fixardag. Eftersom vår balkong står tom nu efter renovering av fasad kände vi att det var dags för nya möbler och ny gräsmatta. Hittade jättefina Cafémöbler på Jysk för bara 799:- för ett set om 2 stolar och ett bord.

Köpte även en tillhörande blomkruka. Fina va 🙂

Jag har gått i valet och kvalet om jag ska köpa nya promenadskor till NY resan. Man kan ju tycka att man kan ju lika gärna köpa där men samtidigt är det verkligen det första jag ska springa och leta efter. Tänkte att Ecco borde ju absolut ha bra skor. Frågan är ju bara hur ungdomliga skor har dom där egentligen. Först fick jag hjälp av en kvinna som bara visade mig tantskor!!!! Fråga henne gång på gång “tycker du verkligen att jag ser ut som en person som går runt i sådana skor?” hahahaha jag dör. Tillslut kommer det en underbar kvinna som säger “jag tar över nu”. Du jag har tagit fram några skor jag tror kommer passa dig. Måste även påpeka att jag har strl 35. Inte den lättaste att få fram. De första hon tar fram blev jag kär i. Svarta coola med ROSA sula. Kan ju inte bli bättre. Ursköna är dom med. Så dom fick det bli.

Dessa skosnören låg i kartongen. Kommer nog byta till dom. Ja vad säger man. Ecco kan dom med.

Kram alla fina!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *