Tävling nu kör vi!!!

Nu är det väl ändå tid för en tävling va!!!! Eftersom det börjar bli sommar så tänkte jag dra 3 vinnare av en Hempz bodywash och en Hempz bodyscrub.
Dom är helt ljuvliga. Väldigt vårdande och är fri från sulfater och parabener.

20120616-213347.jpg

20120616-213356.jpg

Dofter Hempz Bodywash:

Jasmin, peach & wild rose
Pomegrante
Rosemary & mint

Dofter Hempz Bodyscrub:

Pomegrante
Sandelwood & apple

Gör så här:

Svara på frågan i kommentarsfältet, skriv en kort motivering varför du vill vinna Hemps bodywash och Hempz Bodyscrub avsluta med vilken doft du vill ha.

Vinnaren kommer utses på Onsdag i min blogg och kommer blir meddelad via mail så håll utkik!!!

Här kommer frågan:

I vilken storstad i världen var jag och min väninna Marina i april i år?

1 Paris
X Milano
2 New York

Lycka till!!!!

15 thoughts on “Tävling nu kör vi!!!

 1. Svar: New York
  Efter ett halvår med totalrenovering av huset utan badrum (bara en byggdusch) vore det underbart (o nödvändigt för min “renoveringstorra” kropp) att inviga mitt nya badrum med stor härlig SPA-känsla med dessa produkter som jag är nyfiken på 🙂
  Gärna med doften Pomegrante

 2. Svar: New York
  Spännande med nya märken. Eftersom jag sommartid har två boende (hemma och husbilen) skulle det vara kul att få packa med nya produkter i husbilen. På bodywash vill jag ha Jasmin, peach & wild rose och på bodyscrub Sandelwood & apple. Hoppas på tur!

 3. New York!
  Jag vill väldigt gärna vinna så jag får prova dessa produkter som jag hittills bara hört talas om! Nu håller jag tummarna !

 4. Svar: 2. New York var ni i.
  Eftersom jag ständigt letar bra produkter UTAN parabener och sulfater (o mineralolja) så känns dessa produkter klockrena. Spännande, lockande och fräscht!
  Om jag vinner skulle jag så gärna ha Pomegranate.

 5. New York!
  Vem vill inte vinna sköna nya produkter för kroppen? Alltid lika kul att prova nytt! När det gäller val av doft – surprise me! 🙂

 6. 2. New York 😀
  Önskar om jag är den lyckliga vinnaren doft av Jasmin, peach and wild rose!
  Ps. Fina inspirations foton du har på din blogg. Jag sparar pengar för att åka med barnen till NY nästa sensommar då jag fyller jämna! Längtar……………..

 7. New york!!!.
  Skulle behöva lyxa till mitt liv lite… Dofta gott efter all träning till Vansbro…
  Du får välja doft.. Vad du tycker passar:)

 8. New york!
  Jag skulle verkligen vilka ha lite vardagslyx. Har varit hemma med en underbar liten son i snart ett år och det är super mysigt! Med det är ju allt annat än glamoröst, nu försöker jag hitta tillbaka till den piffiga tjej jag var innan alla blöjbyten mm.
  Doft.var svårt, ta dem du tycker bäst om 🙂

 9. Ni va i new york=)
  Jag skulle vilja testa dom här grejjerna med tanke på att jag har schampoot och balsamet i denna serie, och dom är helt underbara!
  Så skulle vara kul att se om dom uppfyller kraven 😉
  Doft spelar ingen roll!

 10. Vilken härlig tävling!
  Rätt svar är New York
  Jag ska börja ett nytt kapitel i mitt liv och flytta till New York för att börja plugga. Som fattig student kommer jag definitvt inte att ha råd med lyxiga skönhetsprodukter som kroppsskrubb. Nej, då får det bli det billiga alternativet – skrubba med socker. Åhh, vad underbart det hade varit att få lyxiga till det med härliga produkter de här. Ha det gott

  Jag önskar vinna Bodywash:Jasmin, peach & wild rose
  och Bodyscrub:Pomegrante

 11. New York
  På sommaren blir jag mycket smutsigare: svett, jordiga fötter, damm på benen från cykelstigen, blod från ihjälslagna myggor. Då behövs mild och vårdande tvål och scrub ofta.
  Jasmin, peach & wild rose resp. Sandelwood & apple önskar jag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *