Allt kan vända på en dag

Jag vill börja med att säga förlåt för att jag hållit mig borta en månad. Det har varit en minst sagt turbulent månad. Jag kommer inte gå in på detaljer men jag håller på och separerar. Förhoppningsvis löser sig allt med tiden men mitt hjärta är förkrossat. Det är först nu jag orkar ta tag i allt. Så jag ber er respektera att inte ställa frågor om detta!

Att ta sig upp ur en separation är svårt. Det gäller att hitta på saker som funkar för dig. Det jag fokuserar på just nu är att se till att jag mår bra och umgås med vänner och familj som får en att må bra. Hade det inte varit för mina fantastiska vänner och min familj hade jag nog inte varit där jag är idag.

Vi får se vad framtiden har att erbjuda. Antingen hittar man tillbaka till varandra eller så mår man bättre av en annan framtid.

Jag lovar att försöka skriva så mycket jag orkar här på bloggen. Vissa dagar så ser man ljuset i tunneln och andra vill man bara krypa under täcket.

Ja kan ni tänkar er, jag firar 1 år på min älskade blogg. Det har varit ett roligt år måste jag säga förutom detta då. Jag ser livet som en utmaning och ingen kan göra det bättre än mig själv. Snart är det vår och då kommer jag hänga massor på mitt älskade Mälarpaviljongen.

Nu när det har gått 1 år på bloggen så undrar jag om ni vill att jag bloggar om något annat än det jag gör. Mina intressen är ju som ni vet Mode, Mat, Resor och Shopping.

Tack för att ni finns!!

5 thoughts on “Allt kan vända på en dag

 1. Malin, jag vet att vi inte sets eller hörts på länge. Vill bara att du ska veta att jag finns här! Om det finns ngt jag kan göra för dig, let me know. Kram N

 2. Malin, vet inte vad som hänt men om du vill prata! Förstår vad du går igenom. Många kramar till dig du underbara vännen!
  Johanna O

 3. Hej Malin!
  Hörde häromdagen vad du går igenom just nu.
  Vi har ju tyvärr tappat kontakten de senaste åren, men du ska veta att jag finns här om du vill prata eller så.
  Varma kramar Johan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *