Viva Las Vegas

Min kille drar till Las Vegas på lördag i en vecka. Tyvärr för honom så är det en jobbresa så han kommer nog inte ha någon privat tid. Tyvärr för mig så blir jag hemma.

Jag har åkte för 1,5 år sedan och hälsade på min fina vän Nina som då bodde i San Diego. Det var Nyårstider så vi passade på att dra dit. Vem vill inte uppleva Nyårsafton i Las Vegas. Det var strålande sol men kallt som tusan.

Vegas är bara en bubbla i öknen. Man kör och kör och det är bara sand. Plötsligt så bara kör man in i en fantasivärld 🙂 Det är en magisk känsla. Vi bodde på New York New York. Så jäkla häftigt hotell. När man kommer in så har dom totalt inrett i NY känsla. Så coolt.

Att fira Nyår i Vegas är en upplevelse. Det var så galet mycket fyrverkerier. Man trodde nästan att hotellen skulle brinna upp. Tydligen var hela USAs kändiselit där, men det var inget vi fick ta del av. Att ta sig in på clubarna kostade från 1400kr och uppåt. Det kände inte vi att det var värt!!

Skumpa i plastmugg mmmm

Söta fina Frugeli 🙂

Vegas nattetid är sååå häftigt. Undrar vad elkostnaderna är där 😉

Ceasars Palace hade en gigantisk galleria. Typ världens största H&M. Jo jag shoppade massor i Vegas he he 😉

Den kända fontänen utanför Bellagio

Klart dom har Sex and The City spel 🙂

Jag dras till NY 😉

Det lyxigaste hotellet är The Venetian

Ja det var en resa jag sent kommer glömma. I Maj åker mina svärföräldrar dit. Så himla mysigt för dom. Jag ska inte vara ledsen, jag kom ju precis hem från en dröm semester.

Imorgon ska jag och Tony gå på Genrepet på Let´s Dance. Ska bli så himla kul.

Glöm nu inte att rösta på Pernilla!!!!

Puss alla godingar 🙂

 

2 thoughts on “Viva Las Vegas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *